Onze getrouwheidskaart evolueert

Dit heeft gevolgen voor je gespaarde punten. Ook hebben we een nieuwe kaart. Wat gebeurt er met je gespaarde punten, en mag je je oude kaart behouden? Dat kom je hieronder te weten.

wat gebeurt er met mijn punten

 

Uw punten zijn omgezet in korting!

Eén van de grote veranderingen in het nieuwe getrouwheidsprogramma is de stopzetting van het puntenbesparingssysteem. Je hoeft niet langer punten te verzamelen om te genieten van kortingen. Als lid van het getrouwheidsprogramma ben je steeds verzekerd van de beste aanbiedingen te genieten.

Hoe kan je van je puntenkorting genieten?

Niets is eenvoudiger: toon je kaart aan de kassa van je Brico Beauraing tijdens je volgende aankoop en je korting wordt automatisch in mindering gebracht.

Opgelet: De korting gekoppeld aan je verzamelde punten blijft geldig tot en met 15/04/2020!

Kan ik mijn huidige kaart behouden

 

Ben je al in het bezit van een kaart?

Je kan je oude kaart houden. Registreer je kaart om je aan te melden voor het nieuwe getrouwheidsprogramma. Zo geniet je meteen van de nieuwe voordelen in al onze winkels.

Hoe kan ik mijn kaart registreren?

Surf naar check.brico.be om je kaart te registreren. Laat je je liever helpen door een medewerker in de winkel, aarzel niet om hen de vraag te stellen of loop zelf even langs het onthaal.

Trouw zijn, dat loont!

Bij Brico moedigen we je graag aan om zelf aan de slag te gaan om jouw thuis te verbeteren en te verfraaien.

Soms kan je wel een beetje hulp gebruiken… Ons getrouwheidsprogramma is er dan ook om je steeds verder te helpen en extra voordeel te bieden in al jouw projecten! Log in, koppel jouw kaart en geniet meteen van de nieuwe voordelen.

Lees hier de algemene voorwaarden van het getrouwheidsprogramma.

Alle voordelen op een rijtje :

exclusieve aanbiedingen

 

Exclusieve aanbiedingen

Geniet dagelijks van exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen die enkel geldig zijn voor onze leden van het getrouwheidsprogramma. Op vertoon van je kaart heb je elke dag recht op speciale kortingen op bepaalde producten, op bepaalde productcategorieën of zelfs soms geldig op het hele assortiment!

Koppel je kaart aan jouw online account om ook via de Brico-app of op brico.be van deze kortingen te genieten. aanmelden kaart koppelen

nieuws alleen voor jou

 

 

Nieuws alleen voor jou

Dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief mis je geen enkele promotie. Daarnaast ontvang je per email of sms persoonlijke aanbiedingen op maat van jouw projecten! Zoals decoratie ideeën, tips en tricks om gemakkelijker te klussen, raad voor het inrichten van je huis of tuin, uitleg over onze nieuwe producten … en nog veel meer! We maken onze berichten relevanter op basis van jouw aankopen en jouw gebruik van onze website en app.

90 dagen retourtijd

 

90 dagen retourtijd

Bij Brico willen wij het kopen van producten zo eenvoudig mogelijk voor je maken.

Als lid van het getrouwheidsprogramma krijg je 90 dagen (i.p.v. standaard 30 dagen) de tijd om producten te ruilen of retourneren.

jouw aankoop historiek

 

Jouw aankoophistoriek

Als lid van het getrouwheidsprogramma heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment de geschiedenis van je aankopen te zien in je persoonlijke ruimte of in de Brico-app.

een kaart voor al onze winkels

 

Eén kaart voor al onze winkels

Inderdaad, je klantenkaart is geldig in alle Brico-, BricoPlanit-, BricoCity-winkels en ook op onze website of in onze Brico-app.

Verleng en maximaliseer je ervaring door de Brico-app te downloaden. Door je klantenkaart eraan te koppelen, kan je je aankoopgeschiedenis raadplegen, profiteren van exclusieve aanbiedingen, …

venenatis, nec vulputate, neque. ut ut quis Donec

Pin It on Pinterest